16 maart 2011 · in Jaaroverzicht, Jaren 80 · geen reacties

Gemotiveerd begin aan nieuw seizoen. Zo luidde de kop van het uitgebreide artikel over de selectiegroep, dat in de Goudsche Courant verscheen. Een nieuwe hoofdtrainer werd aangetrokken. De zaaltraining deed haar intrede (mocht niet krachttraining worden genoemd) en nieuw waren fietstrainingen in de duinen en een trainingskamp in het Sauerland.

Jeugdschaatsen

Op een zondag in januari werd in Den Bosch een wedstrijd gereden tegen de Vughtse IJsvereniging. Voor onze kinderen bleek dit toch wel erg moeilijk aangezien de ijsbaan in Den Bosch kleiner en smaller is dan de baan in Utrecht. Vooral in de bochten was het goed uitkijken. Na afloop werden de wedstrijden op video bekeken onder het genot van een broodje en chocomelk en hier werden ook de prijzen uitgereikt. Ter herinnering aan deze dag kregen alle deelnemers een vaantje.De organisatie was door de Vughtse IJsvereniging prima in elkaar gezet.

Slotavond

Op 19 maart werd de slotavond gehouden in de Ajourboerderij aan de Bloemendaalseweg te Gouda. Vele leden konden de gang naar de boerderij niet vinden. De opkomst was zeer teleurstellend te noemen. Aanleiding voor de commissie om voor de volgende keer een alternatief te vinden. Op 15 april was er de jaarlijks terugkerende kegelavond voor de junioren, gehouden in de Kegeltaverne  in Gouda.