Voorwoord van de voorzitter

Bijzonder en eervol  om voor 50jaar.scgouda.nl een voorwoord te mogen schrijven. Hier ligt het verhaal van 50 jaar Schaatsclub Gouda digitaal vast. Digitaal, dat had men 50 jaar geleden ook niet gedacht. Het ligt voor de hand om bij een 50 jarig jubileum een boek uit te geven. Het bestuur van SC Gouda heeft bewust de keuze gemaakt voor een website. Een gevleugelde uitspraak aan de bestuurstafel en daarbuiten is:

verbetering is de enige constante binnen SC Gouda”

Deze uitspraak, gebaseerd op het als maar sneller schaatsen en skaten, gaat voor tal van zaken binnen de club op. Ook het verhaal van SC Gouda is nooit compleet of af en daarmee voor verbetering vatbaar. Ik nodig daarom een ieder uit het verhaal beter en completer te maken. Vul de site aan corrigeer en breid uit, om het prachtige en succesvolle verhaal van SC Gouda, inderdaad, te verbeteren.

Vijftien clubseizoenen mocht ik voorzitter zijn van deze prachtige club. Bij het 50 jarig jubileum is het voorzitterschap overgedragen aan Gerard Reussink. Niet door een voorzittershamer over te dragen, want die is nooit gebruikt. Sterker nog, we hebben geen voorzittershamer. Is het ontbreken daarvan onderdeel van het geheim van Schaatsclub Gouda? Geen idee. Misschien ga je op zoek naar dit geheim op deze site. Dan wens ik je veel succes en spreek de hoop uit dat je het niet vindt. Want wat zouden we gaan doen en nog willen verbeteren als het geheim bekend wordt?

De club wens ik verder alle succes toe naar de toekomst. Persoonlijk blijf ik graag ambassadeur van een club waar je met plezier één van de mooiste bewegingen op schaats of skate kunt maken waar een mens toe in staat is.

Hugo Vos

Voorzitter SC Gouda

1997-2012

 

Deel deze pagina met anderen